Hilton Ramses 5

Hilton Ramses 5* In kamer en ontbijt

Onze schepen & hotels

Ramses Hilton 5*

Ramses Hilton 5*

Ramses Hilton 5*

Dit 5-sterrenhotel van Egyptische stijl is gelegen in het hart van Caïro. Het hotel biedt 771 kamers aan die uitgerust zijn met een balkon met uitzicht op de Nijl of op de stad. Ze zijn versierd in een gezellige stijl en beschikken over een flat screen TV, airconditioning en een privé badkamer met badkuip of douche. Geniet van een glas in één van de bars en gratis WIFI in de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel. Bovendien, proef aan een brede keuze aan internationale gerechten in de verschillende restaurants. Sport & ontspanning: het hotel heeft een fitnesszaal, een casino, een openlucht zwembad, een biljartzaal, een spa voorzien van een sauna, hammam, jacuzzi en massagezaal.

Praktische informatie

Onze verschillende programma’s bieden een volledig pakket aan bezoeken die inbegrepen zijn in de prijs. Maar gezien de rijkdom aan archeologische schatten, biedt Egypte de mogelijkheid tot een aantal facultatieve bezoeken.  Deze zullen ter plaatse voorgesteld worden of u kan ze bij onze lokale correspondent aanvragen. Alle bezoeken worden uitgevoerd met een Frans- of Engelssprekende gids (naar keuze). Er kan ook een Nederlandssprekende gids gevraagd worden. Deze bezoeken zijn ter plaatse cash te betalen. Minimum 2 personen.
- 1 dag Memfis, Sakkarah, piramiden en sfinx: € 90 per persoon. Middagmaal inbegrepen.
- 1 dag museum, citadel, moskee Mohamed Ali, moskee Sultan Hassan: € 90 per persoon. Middagmaal inbegrepen.
- halve dag Koptisch Caïro: € 45 per persoon (zonder middagmaal). Bezoek aan de synagoge, de hangende of el-Moallaqah kerk, de St.Sergius en St. Barbarakerken en het Koptisch museum.
- klank- en lichtspel aan de piramiden: € 35 per persoon
- Caïro by night: € 35 per persoon zonder avondmaal (met avondmaal € 50 per persoon)
Een avondwandeling doorheen de straten van de oude stad die tegelijkertijd ook een goed beeld geeft van de moderne stad, de islamitische wijk en het centrum. Bezoek aan een fruitmarkt en het beroemde café ‘El Fishawi’ in de soeks van Khan El Khalili. Deze uitstap wordt begeleid door een Franssprekende vertegenwoordiger van het lokale agentschap.
- 1 dag Alexandrië: € 130 per persoon
Inbegrepen: de transfers, het middagmaal en de bezoeken (de beroemde bibliotheek, halte aan
het Qaïtbai-fort dat gebouwd werd op de plaats van de vuurtoren van Alexandrië, de zuil van Pompeius in rode graniet, het museum, de catacomben en het Romeins theater).

Prijzen (Alle prijzen staan vermeld in Euro)

Prijzen op aanvraag