Spanje

Spanje, Andalusië
Spanje, Andalusië
Spanje, Andaloesië

Andalusië (in Spanje)

Rijk aan cultuur en geschiedenis. Met veel zin voor traditionele feesten en culinaire verwennerijën. Ontdek de monumenten en een patchwork aan landschappen. Laat je verleiden en neem deel aan één van de vele vieringen en proef een uitzonderlijke gatronomie.  

Goed om te weten
Vanaf € 1 110
Fly & Drive

De parels van Andalusië

  • Het Alhambra en het Generalife-paleis
  • La Mezquita de Córdoba
  • Geniet van een echt moment van ontspanning in Malaga
Vanaf € 1 795
Verzekerde reizen

Kleurrijk Andalusië

  • Het paleis van het Alhambra in Granada
  • La Mezquita de Córdoba
  • Het Alcazar van Sevilla

Goed om weten

Formaliteiten voor Belgische staatsburgers
Een elektronische identiteitskaart geldig tot minstens 3 maanden na de terugreis.

Drinkgeld
Fooien zijn inherent aan alle reizen. Men moet rekenen op ± € 5 per persoon per dag.

Gezondheid
Geen inentingen vereist.

Luchtvaart
Wij bieden u alle programma’s aan met lijnvluchten. Er is een bagage van maximum 23 kilo toegestaan per persoon. U mag eveneens een handbagage meenemen in het vliegtuig. Bij bevestiging van de reis zijn wij verplicht om de tickets onmiddellijk uit te schrijven. Dit om de boeking en de prijs van het vliegtuigticket te garanderen. Eénmaal de tickets uitgeschreven zijn, kan er geen enkele wijziging meer gebeuren (wijziging van data, namen, etc.). In geval van wijziging bedragen de annulatiekosten minimum 30 % van de reis. De andere bijzondere voorwaarden van 7Plus blijven van kracht.

Hotels
De aangeduide sterren in onze programma’s zijn steeds gebaseerd op plaatselijke normen. Voor de triple kamers wordt er een opklapbed bijgezet. De maaltijden zijn voorzien in het hoofdrestaurant van het hotel. Maaltijden die genomen worden in de andere restaurants of in de ‘à-la-carte’ restaurants, zijn met toeslag, dus betalend. In de meeste hotels is een check-in voorzien rond 14u en een check-out rond 12u.

Wijzigingen in het programma
Een wijziging in het programma kan zich op het laatste moment voordoen of zelfs nog ter plaatse (weeromstandigheden of andere). In dat geval stellen wij alles in het werk om het programma en de bezoeken te garanderen.

Stroomnet
220 Volt. De stopcontacten kunnen verschillen van streek tot streek. Het is aan te raden een universele adapter te voorzien. Alle prijzen in deze brochure staan vermeld in Euro.