Breaking news

Covid 19 We blijven steeds tot uw dienst om uw volgende vakantie uit te stippelen of te wijzigen. Contacteer ons via uw reiskantoor of info@7plus.be

Nieuws

De Baltische staten Land van Amber

Ontdek deze combinatie van drie unieke landen; de ene nog mooier en rijker dan de andere. Reis van hoofdstad naar hoofdstad en maak ondertussen kennis met de wilde natuur en de voorouderlijke cultuur van deze regio. Onze productmanagement Europa neemt je mee naar de schatten van de Oostzee en de schoonheid van barnsteen in de ‘Parels van de Baltische Staten’.


Japan het Land van de rijzende zon

Ontdek dit land waar nieuwe technologieën en jarenlange tradities in harmonie samenleven. Ontdek Hokkaido, zijn nationale parken en adembenemende landschappen. Of trek erop uit naar Kyushu-eiland om de altijd actieve vulkanen te bewonderen en de mix van culturen op te snuiven. Vlieg elke dag naar Japan met ANA en hun rechtstreekse vlucht naar de Japanse hoofdstad.


Vietnam Land van water en legendes

Gelegen tussen de Chinese Zee en de bergen die grenzen aan Laos, heeft dit land een duizend jaar oude geschiedenis. Ontdek de weerspiegeling van de kolonisatie die nog steeds zichtbaar is in veel gebouwen in de oude stad van Hanoi. Elk natuurpark is een juweel aan biodiversiteit en opent een deur naar mythes en legendes. De vele rivieren, baaien en bevaarbare delta's bieden allemaal mogelijkheden om het land te ontdekken over het water.


Egypte

Egypte De wonderbaarlijke ‘gift van de Nijl’

Egypte, geliefde bestemming  van 7PLUS, belooft u onvergetelijke momenten.  Wieg van de beschaving, samenkomst van culturen, het land van de farao’s is sinds lange tijd een bron van bewondering en inspiratie.  Ontdek met onze programma’s adembenemende plaatsen en laat de eeuwenoude geschiedenis haar mooiste schatten onthullen.