Nieuws

Japan het Land van de rijzende zon

Ontdek dit land waar nieuwe technologieën en jarenlange tradities in harmonie samenleven. Ontdek Hokkaido, zijn nationale parken en adembenemende landschappen. Of trek erop uit naar Kyushu-eiland om de altijd actieve vulkanen te bewonderen en de mix van culturen op te snuiven. Vlieg elke dag naar Japan met ANA en hun rechtstreekse vlucht naar de Japanse hoofdstad.


Vietnam Land van water en legendes

Gelegen tussen de Chinese Zee en de bergen die grenzen aan Laos, heeft dit land een duizend jaar oude geschiedenis. Ontdek de weerspiegeling van de kolonisatie die nog steeds zichtbaar is in veel gebouwen in de oude stad van Hanoi. Elk natuurpark is een juweel aan biodiversiteit en opent een deur naar mythes en legendes. De vele rivieren, baaien en bevaarbare delta's bieden allemaal mogelijkheden om het land te ontdekken over het water.


Egypte

Egypte De wonderbaarlijke ‘gift van de Nijl’

Egypte, geliefde bestemming  van 7PLUS, belooft u onvergetelijke momenten.  Wieg van de beschaving, samenkomst van culturen, het land van de farao’s is sinds lange tijd een bron van bewondering en inspiratie.  Ontdek met onze programma’s adembenemende plaatsen en laat de eeuwenoude geschiedenis haar mooiste schatten onthullen.