Breaking news

Covid 19 We blijven steeds tot uw dienst om uw volgende vakantie uit te stippelen of te wijzigen. Contacteer ons via uw reiskantoor of info@7plus.be

Namibië

Namibië

Een land met buitengewone landschappen en een adembenemende natuur, dat is Namibië. In het hart van Zuidelijk Afrika maak je kennis met 144 soorten zoogdieren in het Etsoha National Park en ontmoet je de Himba’s.

Goed om te weten
Vanaf € 4 510
Verzekerde reizen

Goed om weten

Formaliteiten voor Belgische staatsburgers
U moet in het bezit zijn van een internationale reispas, geldig tot minstens 6 maanden na uw terugreis. Er is geen nood aan een Visum voor uw verblijf.


AANDACHT: Sinds de 1st augustus 2018 is het verplicht, als u met een minderjarig reist, om met een kopie van zijn geboorteakte in het Engels te reizen (het is mogelijk om een meertalige versie aan uw gemeente te vragen). Er zijn ook extra formaliteiten voor begeleiders en als één van de ouders alleen met het kind reist. Voor meer informatie, gelieve ons te raadplegen. Vergeet niet om uw minderjarige kinderen aan uw reisagent te vermelden.

Drinkgeld Fooien zijn inherent aan alle reizen. Men moet rekenen op ± € 7 per persoon per dag voor de lokale gidsen, chauffeurs, dragers en anderen.

Munt
In Namibia, de munt is de Namibiaanse Dollar (NAD 10= +- €,0,62), maar de Zuid-Afrikaanse Rand wordt overal aanvaard. De meest voorkomende kredietkaarten (Visa en Masterkaart) worden bijna overal aanvaard betreffende banken, grote winkels, restaurants en hotels. We raden u toch aan om genoeg cash te voorzien tijdens het bezoek van kleine steden en dorpjes

Lokale tijd Er is geen uurverschil tussen België Namibia tijdens de zomertijd. Tijdens de wintertijd is het in Namibia één uur later dan bij ons.

Klimaat
Het klimaat van Namibia is scheidbaar in 3 verschillende seizoenen; Droog en zacht van mei tot september. Het regenseizoen start vanaf december en duurt tot maart, het is meestal heel warm tijdens die periode. Oktober en november zijn tussen de twee seizoenen, met de temperaturen die progressief klimmen.

Gezondheid Er zijn geen inentingen verplicht. Wij raden u toch een middel tegen malaria aan. Vraag inlichtingen aan uw huisarts.

Elektriciteit 220 tot 250 Volt. Voorzie een universele adapter.

Hotels De aangeduide sterren in onze programma’s zijn steeds gebaseerd op plaatselijke normen.