Baltische Staten

Estland, Letland, Litouwen

Vaak beschouwd als één geheel door hun ligging aan de Baltische Zee zijn de landen Estland, Letland en Litouwen toch zéér verschillend op gebied van taal, religie, cultuur en geschiedenis. Wij nodigen u uit om de drie hoofdsteden en hun omgeving te ontdekken.

Goed om te weten
Vanaf € 2 850
Privéreizen

Schatten van de Baltische staten

  • Bezoek van Riga
  • Ontdekking van het landgoed Rundale en zijn kasteel
  • Bezoek van Tallinn

Goed om weten Voor afreis ontvangt u de nodige inlichtingen en documenten. Gelieve deze aandachtig te lezen.

Wil je Estland, Letland en Litouwen ontdekken; check de voorwaarden voor binnenkomst in het land op diplomatie.be

 

Formaliteiten voor Belgische staatsburgers

Een elektronische identiteitskaart of reispas geldig tot minstens 6 maanden na de terugreis.

Voor alle andere nationaliteiten, neem contact met de bevoegde autoriteiten.  Gelieve ons, via uw reiskantoor, hierover te informeren bij het reserveren van uw reis.

Gezondheid

Er zijn geen inenting vereist.

Munt

De munteenheid is de euro.

Lokale tijd

In de Baltische Staten is het 1 uur later dan in België: als het 12u00 is in België is het in de Baltische Staten 13u00.

Hotels

De aangeduide sterren in onze programma’s zijn steeds gebaseerd op plaatselijke normen. De maaltijden zijn voorzien in het hoofdrestaurant van het hotel. Maaltijden die genomen worden in de andere restaurants of in de ‘à-la-carte’ restaurants, zijn met toeslag, dus betalend. . Bij de triple kamers is het derde bed een opklapbed. In de meeste hotels is een check-in voorzien rond 14u en een check-out rond 12u.

Klimaat

Van de Baltische Staten is Estland de meest noordelijke. Het klimaat laat zich het beste omschrijven als een gematigd zeeklimaat met koele winters en milde zomers.

Luchtvaart

Wij bieden u alle programma’s aan met lijnvluchten. Er is een bagage van maximum 20 kilo toegestaan per persoon. U mag eveneens een handbagage meenemen in het vliegtuig. Bij bevestiging van de reis zijn wij verplicht om de tickets onmiddellijk uit te schrijven. Dit om de boeking en de prijs van het vliegtuigticket te garanderen. Eénmaal de tickets uitgeschreven zijn, kan er geen enkele wijziging meer gebeuren (wijziging van data, namen, etc.). In geval van wijziging bedragen de annulatiekosten minimum 30 % van de reis. De andere bijzondere voorwaarden van 7Plus blijven van kracht.

Wijzigingen in het programma

Een wijziging in het programma kan zich op het laatste moment voordoen of zelfs nog ter plaatse (weeromstandigheden of andere). In dat geval stellen wij alles in het werk om het programma en de bezoeken te garanderen.