Breaking news

Covid 19 We blijven steeds tot uw dienst om uw volgende vakantie uit te stippelen of te wijzigen. Contacteer ons via uw reiskantoor of info@7plus.be

Hôtel Sofitel Cairo Nile El Guezirah 5*

Hôtel Sofitel Cairo Nile El Guezirah 5*

- Vluchten mogelijk tot oktober 2019 : op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
- Vluchten mogelijk vanaf november 2019 : op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Onze schepen & hotels

Hôtel Sofitel Cairo Nile El Guezirah 5*

Hôtel Sofitel Cairo Nile El Guezirah 5*

Hôtel Sofitel Cairo Nile El Guezirah 5*

Dit luxe 5-sterrenhotel is in het stadscentrum van Caïro gelegen, niet ver van de zakenwijk op het rustige eiland El Gezirah. Het hotel beschikt over 433 kamers met een uitzicht op de rivier. Ze zijn allen versierd in een hedendaagse stijl en zijn voorzien van airconditioning, een flat screen TV en een privatieve badkamer. Het hotel biedt verschillende bars en 7 restaurants aan waar u aan Egyptische en internationale keukens kunt proeven. Het hotel biedt gratis WIFI aan maar vraagt een toeslag voor high-speed internet. Sport & recreatie: het hotel is uitgerust met een overloopzwembad, een sportzaal en een spa met een hammam, jacuzzi en een massagezaal. Dit bijzondere hotel heeft een beperkt aantal kamers. Hierdoor, zal onze team zich informeren over de beschikbare kamers bij het hotel afhankelijk van uw aanvraag tijdens de boeking.

Praktische informatie

Onze verschillende programma’s bieden een volledig pakket aan bezoeken die inbegrepen zijn in de prijs. Maar gezien de rijkdom aan archeologische schatten, biedt Egypte de mogelijkheid tot een aantal facultatieve bezoeken.  Deze zullen ter plaatse voorgesteld worden of u kan ze bij onze lokale correspondent aanvragen. Alle bezoeken worden uitgevoerd met een Frans- of Engelssprekende gids (naar keuze). Er kan ook een Nederlandssprekende gids gevraagd worden. Deze bezoeken zijn ter plaatse cash te betalen. Minimum 2 personen.
- 1 dag Memfis, Sakkarah, piramiden en sfinx: € 88 per persoon. Middagmaal inbegrepen.
- 1 dag museum, citadel, moskee Mohamed Ali, moskee Sultan Hassan: € 85 per persoon. Middagmaal inbegrepen.
- halve dag Koptisch Caïro: € 45 per persoon (zonder middagmaal). Bezoek aan de synagoge, de hangende of el-Moallaqah kerk, de St.Sergius en St. Barbarakerken en het Koptisch museum.
- klank- en lichtspel aan de piramiden: € 33 per persoon
- Caïro by night: € 30 per persoon zonder avondmaal (met avondmaal € 40 per persoon)

Een avondwandeling doorheen de straten van de oude stad die tegelijkertijd ook een goed beeld geeft van de moderne stad, de islamitische wijk en het centrum. Bezoek aan een fruitmarkt en het beroemde café ‘El Fishawi’ in de soeks van Khan El Khalili. Deze uitstap wordt begeleid door een Franssprekende vertegenwoordiger van het lokale agentschap.
- 1 dag Alexandrië: € 125 per persoon
Inbegrepen: de transfers, het middagmaal en de bezoeken (de beroemde bibliotheek, halte aan
het Qaïtbai-fort dat gebouwd werd op de plaats van de vuurtoren van Alexandrië, de zuil van Pompeius in rode graniet, het museum, de catacomben en het Romeins theater).

Prijzen (Alle prijzen staan vermeld in Euro)

Prijzen op aanvraag